Od svojho založenia v roku 1987 vyniká Valmar ako vysoko špecializovaný výrobca strojov na výrobu zmrzliny. Špecialitou spoločnosti boli a stále sú vysokoúčinné remeselné výrobníky zmrzliny a neskôr veľkokapacitné výrobníky zmrzliny z kapacitou až do 28 kg zmrzlinovej zmesy za výrobný cyklus.

Kľúčovými silnými stránkami spoločnosti Valmar sú kompetencia, vášeň a odhodlanie jej zakladateľa, pána Valtera Jejcic, vývojového pracovníka, ktorý v roku 1984 ukončil štúdium strojárstva s diplomovou prácou o zariadeniach na výrobu zmrzliny. Pán Jejcic je nielen manažérom svojej spoločnosti, ale tiež koordinuje výskumné a vývojové aktivity technického oddelenia a je jedným z najkvalifikovanejších odborníkov na chladiacu techniku v sektore zmrzlinových strojov.

Kompetencie a know-how majiteľa spoločnosti Valmar viedli spoločnosť k vývoju inovatívnej a špičkovej technológie použitej okrem iného aj na novú sériu strojov Valmar TTi, ktorá vyhovuje rôznym potrebám potravinárskeho sektoru: zmrzlinové výrobky, cukrovinky, stravovacie služby a Ho.Re.Ca.

Spoločnosť Valmar ponúka najväčší počet modelov a veľkostí strojov na výrobu zmrzlinových výrobkov, cukroviniek, stravovacích služieb a Ho.Re.Ca a zároveň zaisťuje širokú flexibilitu pre každý jednotlivý výrobok s cieľom zachovať kvalitu produktu bez ohľadu na spracované množstvo.

Trvalý rast spoločnosti Valmar v posledných rokoch – z hľadiska obchodného aj obratového – vychádza z úspešných výrobkov (obzvlášť oceňovaných najnáročnejšími a najprofesionálnejšími výrobcami zmrzliny), z technologického rozdielu medzi strojmi Valmar a konkurenciou, ako aj z vývoja a uvedenia jedinečného výrobníku zmrzliny VALMAR COMBISYSTEM na trh. Z tohto dôvodu spoločnosť prešla procesom zmeny polohy značky na globálnu úroveň a v súčasnosti je jedným z najspoľahlivejších a najakreditovanejších operátorov vo svojom referenčnom sektore.

Značka VALMAR vyniká dokonalým spojením technologických inovácií, spoľahlivosti, sily a dlhej životnosti svojich strojov.

O nás

Valmar Slovakia